missnadya's FotoPage

By: miss nadya awalludin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Aug-2006 07:09 Email | Share | | Bookmark
Bukanlah Jodoh Kita...

im losing sumone rite now.. uh damn! These few months hidup aku agak serabut dan kelam kabut.. thanks to my sis who alwiz b wit me no matter in what happen.. thanks God for giving me such a great sis like her.. hmm.. dah lama pon aku tak update blog nih.. kepada sesiapa yg sentiasa mengambil berat dan membaca blog aku nih.. terima kasih bebanyak.. aku pon lately asyik demam jer.. haze.. ni pon batuk tak elok lagi.. tender makin byk kt opis aku ni.. sabtu ahad pon kena keja.. tp aku tak kisah, bile byk keja aku takde masa nk pikir masalah peribadi yg makin menyesakkan jiwa raga aku. Firstly aku nak ucapkan tahniah pada kwn2 sekolah aku yg telah menjejakkan kaki ke alam perkahwinan baru2 ni.. Hasmah & pasangan.. sori aku tak dpt datang wedding ko sbb aku bz ngan keja.. Arol & Zura, semoga ikatan perkahwinan korang kekal hingga ke anak cucu. Kepada Yati.. Tahniah di atas kelahiran baby girl sulung ko.. hmm.. nampak gayanya tak lama lagi Mala (7 months), Faradila (7 months) & Yana (5 months) akan menyusul.. Yani ko bile lak nak kawen? Jaja dlm perancangan untuk bertunang.. Opss.. lupe plak.. tahniah pada adik tiri lelaki aku yang melangsungkan majlis pertunangan hari ni.. nak sama ngan Siti Nurhaliza plak.. hehe.. tak lupe juga sepupu aku yang akan melangsungkan majlis pertunangan pada hari sabtu ni plak.. Sana Sini sibuk ngan majlis2 pertunangan dan pernikahan.. tp jodoh aku pulak yg terputus di tengah jalan.. takpe, aku terima dengan hati yg terbuka dan redha dengan ketentuan yang Tuhan dah tetapkan untuk aku.. mungkin mmg bukan jodoh aku dengan 'si dia'. Tapi aku juga tidak menolak kemungkinan kami akan bertemu semula.. Time will tell.. Life is unpredictable.. Pesanan aku pada 'si dia'.. "awak buat keputusan yang tepat untuk masa depan awak. sy pasti, kalau ada jodoh awak akan kembali semula disisi saya.. Alhamdulillah, perpisahan kita tiada sengketa. Semoga awak bahagia.. "


Sunday, 30-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...


Wednesday, 5-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Wednesday, 14-Jun-2006 01:38 Email | Share | | Bookmark
Teater Bangsawan Naga Chini

tengah tunggu turn tuk mintak sign nih..
cam iklan colgate tak? hik hik..
me n syafiq
View all 17 photos...


Malam semalam aku telah diberi peluang untuk menonton bangsawan secara percuma di Istana Budaya.. hehehe.. aku memang tak nk melepaskan peluang tengok Ako Mustafa secara live.. korang tau kan cite yg duk kecoh2 dalam paper tuh.. NAGA CHINI.. tima kasih bebanyak pada PikaMerah sebab die ler yg kasi tiket tuh.. die mmg tau aku minat giler kat Ako.. Aku bawak kak cik ngan member sorang.. BF? hmm.. mmg ler boyfren, dah die lelaki kan.. kalo aku bawak pompuan jadi ler gulfren.. tak gitu.. ehehehe.. pape pon tima kasih sekali lagi pada sume yang join malam tuh.. korang sume da update ke FP? mecih lagik yer PIKA.. bersusah payah menghantar gambar2 yg banyak giler nih.. hehe..

p/s: ei.. nad tido lena giler tau sbb dpt amik gmbr ngan Ako.. lalalalala


Monday, 1-May-2006 06:05 Email | Share | | Bookmark
MMD @ Bukit Tinggi

ujan dah benti..
sesi main boling..
haus giler.. huhu
View all 6 photos...
Monday Morning Drive to Colmar, Bukit Tinggi.. Another great moment that i spend with my friends.. so much fun.. Thanks for Pika & Wan, Oren & Fiancee, Pyan & Sue, Tottt & Zana, Diyana & Sis, Trojen &amp;amp;amp; Fiancee, RedGiant & Family, Mr. P & Raymee, Epul & Family, Mie & Sizuqha and last but not least Ajoi & Faizal for your precious time. From the Japanesse Garden to Bowling Match.. hehehe.. korang memang da bomb!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net